Sporotvorné mikroorganismy v potravinách – Ing. Dana Hrubošová
Ing. Dana Hrubošová
Bachelor's thesis
Sporotvorné mikroorganismy v potravinách
Spore Forming Microorganisms in Foods
Anotácia:
Cílem práce bylo porovnaní barvících technik při průkazu bakteriálních spor.Abstract:
The subject this work was study techniques of staining in detection bacillary spore .
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
- Vedúci: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hrubošová, Dana. Sporotvorné mikroorganismy v potravinách. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs