Bc. Wendy Číhalová

Diplomová práce

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů

The effect of gradual water addition on the rheological properties of processed cheese.
Anotace:
Hlavním cílem této diplomové práce bylo sledovat vliv postupného přídavku vody na reologické vlastnosti tavených sýrů. Byly vyrobeny modelové vzorky tavených sýrů, do kterých bylo během výroby, přidáváno recepturní množství vody ve čtyřech různých poměrech, a to 100:0, 90:10, 75:25 a 50:50. Každý přídavek byl přidáván po 6 minutách míchání tavicí směsi. Byly vyrobeny dvě řady modelových vzorků, a to …více
Abstract:
The main aim of this diploma thesis was to monitor the effect of the gradual addition of water on the rheological properties of processed cheeses. Model samples of processed cheeses were made, to which a recipe amount of water was added during production at four different ratios, such as 100:0, 90:10, 75:25 and 50:50. Each addition was added after stirring the melting mixture for 6 minutes. Two series …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Číhalová, Wendy. Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe