Mikrobiologická charakteristika kysaných mléčných výrobků během jejich skladování – Kateřina Macurová
Kateřina Macurová
Diplomová práce
Mikrobiologická charakteristika kysaných mléčných výrobků během jejich skladování
Microbiological characteristics of fermented milk products during their storage
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Karel Voříšek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MACUROVÁ, Kateřina. \textit{Mikrobiologická charakteristika kysaných mléčných výrobků během jejich skladování}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/d4sn5k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva