Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene" – Magdaléna DARDOVÁ
Magdaléna DARDOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene"
The technology of cultivation and fertilization of barley (Hordeum) for the manufacture of food supplements' green barley ".
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo studium technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene". Hlavními účinnými látkami v zeleném ječmeni jsou enzymy superoxid dismutáza, kataláza, peroxidáza, transhydrogenáza a cytochrom oxidáza. Dalšími látkami jsou flavonoidy saponarin, glykosylisovitexin a lutonarin. Vypracováním rešerše byla zjišťována nejlepší technologie …moreAbstract:
The aim of this thesis was to study the technology of cultivation and fertilization of barley (Hordeum) for the manufacture of food supplements' green barley ". The main active ingredients in green barley enzymes are superoxide dismutase, catalase, peroxidase, cytochrome oxidase and transhydrogenase. Other ingredients are flavonoids saponarin, glykosylisovitexin and lutonarin. In producing research …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Stanislav Kužel, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DARDOVÁ, Magdaléna. \textit{Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy ''zeleného ječmene''}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2015. Available from: https://theses.cz/id/d5a3dw/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
DARDOVÁ, Magdaléna. Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene". Č. Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agriculture
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights