Spotřebitelské zvyklosti vysokoškolských studentů ve spotřebě biopotravin – Marcela Matičková
Marcela Matičková
Bakalářská práce
Spotřebitelské zvyklosti vysokoškolských studentů ve spotřebě biopotravin
Consumer Habits of University Students in the Consumption of Organic Food
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá spotřebitelským chováním studentů vysokých škol na trhu biopotravin. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretickou a praktickou. Cílem je zjistit, zda vysokoškolští studenti nakupují biopotraviny a popřípadě jak často a jaké nakupují nejčastěji. Informace jsou zpracovány na základě odborné literatury a dotazníkového šetření. Z vyhodnocení dotazníkového šetření vyplývá …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with consumer behavior of university students in the organic food market. The work is divided into two parts, where the literature is presented, and practical. The aim is to find out whether university students buy organic food and, if so, how often and which onens they buy most often. The information is processed ont he basis of professional literature and a questionnaire …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MATIČKOVÁ, Marcela. \textit{Spotřebitelské zvyklosti vysokoškolských studentů ve spotřebě biopotravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/d5h0e1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Lidia Sidorenko -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Organic food certification and the impacts on consumers' preferences
Kristina Simakova -
Ekologické zemědělství a biopotraviny živočišného původu
Zdenek Škoda -
Ekologické zemědělství
Adéla Pachtová -
Vliv krmné dávky na kvalitativní a kvantitativní ukazatele mléčné produkce u dojnic chovaných v podmínkách ekologického zemědělství
Daniel BRÁCHA -
Problematika chovu dojných koz v ekologickém zemědělství
Marie Hamáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva