Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51- H/002, nová závěrečná zkouška – Mgr. Alena Hamáčková
Mgr. Alena Hamáčková
Bakalářská práce
Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51- H/002, nová závěrečná zkouška
The methodical preparation of final examinations of perceptual profession "Cook and Waiter" for hospitality 65-51- H/002, The new final examination
Anotace:
Hamáčková, Alena. Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51-H/002, nová závěrečná zkouška, bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, 2009. 95 s. Bakalářská práce rozpracovává závěrečné zkoušky učebního oboru kuchař – číšník pro pohostinství komplexně a měla by být vodítkem pro vykonávání zkoušek v roce 2010 na SŠOS Jihlava.Abstract:
Hamáčková, Alena. The methodical preparation of the final exams for the teaching branch cook – waiter for hospitality 65-51-H/002, new final exam, bachelor exam. Brno: Masarykova univerzita, 2009. 93 s. Bachelor work develops completely the final exams of the teaching branch cook – waiter for hospitality and should be the guideline for the performance of the exams in 2010 at SŠOS Jihlava.Klíčová slova
Učební obor kuchař – číšník pro pohostinství žák absolvent klasifikace nová závěrečná zkouška jednotné zadání samostatná odborná práce hodnocení. Perceptual profession „Cook and Waiter“ for hospitanty pupil graduate marking new final examinations centralized assign self-reliant professional work measure.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2009
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/bobdw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 5. 2009
- Vedoucí: PaedDr. Jan Šťáva, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAMÁČKOVÁ, Alena. \textit{Metodická příprava závěrečných zkoušek učebního oboru kuchař - číšník pro pohostinství 65-51- H/002, nová závěrečná zkouška}. Online. Bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/d6h2oy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Střední odborné školy a učební pomůcky – zaměření na obor kuchař
Alžběta Brokešová -
Využití interaktivní tabule v předmětu Technologie pro obor Kuchař
Martina Čermáková -
Podíl učitele praktického vyučování na zvyšování motivace a zájmu o obor
Ilona Drexlerová -
Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
Kateřina Halodová -
Tvorba školního vzdělávacího programu pro obor kuchař - číšník pro pohostinství
Ľubica Fojtíková -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky pro učební obor kuchař - číšník pro pohostinství
Irena Vítková -
Metodická a odborná příprava závěrečné zkoušky učebního obodu kuchař - číšník pro pohostinství se zaměřením na technologii přípravy pokrmů
Dagmar Machová -
Problematika základního a rozšiřujícího učiva v odborném výcviku oboru kuchař - číšník se zaměřením pro pohostinství
Jaroslava Novotná