Lucie Tisoňová

Bakalářská práce

Redukce a využití potravinového odpadu v maloobchodních prodejnách s potravinami: Případová studie

Reduction and utilization of food waste in a food retail stores: A case study
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zmapování aktuálních opatření týkajících se předcházení vzniku potravinového odpadu a jeho nakládání v konkrétní maloobchodní prodejně s potravinami anonymizované společnosti působící v České republice. Práce je napsána jako případová studie. Design výzkumu je kvalitativní, a je založen na polo-strukturovaných rozhovorech s vedoucími a řadovými pracovníky maloobchodní …více
Abstract:
The aim of this bachelor’s thesis is to examine the current measures related to the prevention of food waste and its loading in a particular food retail store of an anonymized company operating in the Czech Republic. The work is written as a case study. The research is qualitative and is based on semi-structured interviews with managers and ordinary employees of the retail store, on the participatory …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 1. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2021
  • Vedoucí: Jaroslav Pašmik
  • Oponent: Zuzana Chytková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/83625