Bc. Lucie KAŇOKOVÁ
Master's thesis
Senzorická analýza potravin
Sensory evaluation of foods
Abstract:
Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobkůAbstract:
It includes evaluation of taste, appearance, smell or texture. Sensory analysis of food is an inevitable branch of basic control methods of food crude quality, additives and supplements as well as finished products.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
14565
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2010
- Supervisor: doc. RNDr. Petr Ponížil, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KAŇOKOVÁ, Lucie. Senzorická analýza potravin. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
David Nadrchal -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Valeriya Bondareva -
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
Kateřina Kadlecová -
Změny vybraného sušeného ovoce během skladování a jejich vliv na senzorickou jakost
Miluše HUDSKÁ -
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
Denisa WEISSOVÁ