Bc. Lucie KAŇOKOVÁ

Master's thesis

Senzorická analýza potravin

Sensory evaluation of foods
Abstract:
Zahrnuje hodnocení chuti, vzhledu, vůně či textury. Senzorická analýza potravin patří mezi základní kontrolní metody kvality potravinářských surovin, přídatných a pomocných látek i hotových výrobků
Abstract:
It includes evaluation of taste, appearance, smell or texture. Sensory analysis of food is an inevitable branch of basic control methods of food crude quality, additives and supplements as well as finished products.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier: 14565

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2010
  • Supervisor: doc. RNDr. Petr Ponížil, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KAŇOKOVÁ, Lucie. Senzorická analýza potravin. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe