Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente – Kateřina Brtinská
Kateřina Brtinská
Bakalářská práce
Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente
Strategy of future development of the franchise chain Ambiente
Anotace:
Franchising je v dnešní době velmi oblíbenou formou podnikání, která se za posledních dvacet let velmi rozšířila i v České republice. Tato práce v teoretické části pojednává o obecných pravidlech fungování franchisingu na místním trhu. Praktická část je zaměřena na český gastronomický franchisový řetězec Ambiente, na jehož příkladu je fungování franchisingu uvedeno. Cílem práce je zhodnotit vliv franchisingu …víceAbstract:
Nowadays franchising is a very popular form of business which has also expanded extensively in the Czech Republic during last 20 years. This thesis, in it's theoretical part, deals with general regulations of franchising process on the local market. Practical part is concentrating on a czech gastronomic chain Ambiente, on whose example the franchising process is shown. The aim of this thesis is to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 10. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/60734
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2014
- Vedoucí: Petr Král
- Oponent: Jan Bockstefel
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/60734
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Franchising jako forma podnikání v oblasti gastronomie
Gabriela VROBELOVÁ -
Franchising v gastronomii
Karolína Pospíšilová -
Analýza franchisingu v oblasti gastronomie
Adéla Ryšavá -
Franchising jako metoda podnikání v gastronomii: analýza konceptu Potrefená Husa
Lukáš Drápela -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Franchising se zaměřením na gastronomii
Iveta Burianová -
Analýza výhodnosti franchisingu v gastronomii
Rosica Čakarová -
Podnikání v gastronomii formou franchisingu
Markéta Šimáčková