Bc. Simona Bobulová

Master's thesis

Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba

The production of leavened bread from blend of millet and batads flour
Abstract:
Dnešní doba je charakteristická svými vzestupujícími nároky na rozšiřující se skupinu bezlepkových produktů. Každým rokem narůstá počet nových případů potravinové intolerance, jejíž součástí je právě alergie na lepek. Stále více pekáren se zaměřuje a rozšiřuje výrobu na vytvoření diverzity produktů pro danou skupinu obyvatel s intolerancemi. V práci jsem se soustředila na vytvoření základní funkční …more
Abstract:
Today's era is characterized by its ascending demands on an expanding group of gluten-free products. Every year the number of new cases is increasing of food intolerance, of which gluten allergy is a part. Increasingly more bakeries are focusing on and expanding production to create product diversity for a given population group with intolerances. In my thesis I concentrated on creating a basic functional …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bobulová, Simona. Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Food Technology / -

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.