Bc. Simona Bobulová

Master's thesis

Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba

The production of leavened bread from blend of millet and batads flour
Anotácia:
Dnešní doba je charakteristická svými vzestupujícími nároky na rozšiřující se skupinu bezlepkových produktů. Každým rokem narůstá počet nových případů potravinové intolerance, jejíž součástí je právě alergie na lepek. Stále více pekáren se zaměřuje a rozšiřuje výrobu na vytvoření diverzity produktů pro danou skupinu obyvatel s intolerancemi. V práci jsem se soustředila na vytvoření základní funkční …viac
Abstract:
Today's era is characterized by its ascending demands on an expanding group of gluten-free products. Every year the number of new cases is increasing of food intolerance, of which gluten allergy is a part. Increasingly more bakeries are focusing on and expanding production to create product diversity for a given population group with intolerances. In my thesis I concentrated on creating a basic functional …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bobulová, Simona. Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Food Technology / -

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.