Bc. Dominika Šuhajová

Bakalářská práce

Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv

Technologies of Low-Gravity and Alcohol Free Beers
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Je zaměřena hlavně na odlišnosti od výroby klasických 10-12° piv vyráběných v České republice. V práci je také popsáno zdravotní hledisko spojené s konzumací těchto piv. V závěru práce je uveden přehled nealkoholických piv dostupných na českém trhu.
Abstract:
This thesis deals with the technology of low-gravity and alcohol free beers production. It focuses mainly on the differences from the classical production of 10 to 12° beers produced in the Czech Republic. This work also describes the health aspects associated with the consumption of these beers. In the final part of the thesis an overview of alcohol free beers available in the Czech market is given …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2015
  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šuhajová, Dominika. Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin