Bc. Dominika Šuhajová

Bachelor's thesis

Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv

Technologies of Low-Gravity and Alcohol Free Beers
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá technologií výroby nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Je zaměřena hlavně na odlišnosti od výroby klasických 10-12° piv vyráběných v České republice. V práci je také popsáno zdravotní hledisko spojené s konzumací těchto piv. V závěru práce je uveden přehled nealkoholických piv dostupných na českém trhu.
Abstract:
This thesis deals with the technology of low-gravity and alcohol free beers production. It focuses mainly on the differences from the classical production of 10 to 12° beers produced in the Czech Republic. This work also describes the health aspects associated with the consumption of these beers. In the final part of the thesis an overview of alcohol free beers available in the Czech market is given …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2015
  • Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Šuhajová, Dominika. Technologie nízkoalkoholických a nealkoholických piv. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs