Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky – Bc. Petra Hrůšová
Bc. Petra Hrůšová
Master's thesis
Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky
Nutritional evaluation of food products with hardened fats
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRŮŠOVÁ, Petra. \textit{Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/dd0jq4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.