Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení – Jana Zajíčková
Jana Zajíčková
Bachelor's thesis
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Risk Analysis of Operation at the Selected Fast Food Restaurant
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení, kterou je zlínská pobočka McDonald's. Teoretická část obsahuje základní pojmy analýzy rizik, popis vybraných metod pro analýzu rizik, povinnosti zaměstnanců i zaměstnavatelů v oblasti bezpečnosti práce. V praktické části je popsána organizační struktura vybrané pobočky, provedena identifikace a vyhodnocení …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with risk analysis of operation at the selected fast food restaurant, which is the McDonald's Zlín branch. The theoretical part contains basic concepts of risk analysis, description of selected methods for risk analysis, obligations of employees and employers in the field of occupational safety. The practical part describes the organizational structure of the selected branch …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZAJÍČKOVÁ, Jana. \textit{Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/def5wf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Zajíčková, Jana. Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení. Uherské Hradiště, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Process Engineering / Risk Control
Theses on a related topic
-
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik -
Environmentální a lokálně - ekonomické aspekty rychlého občerstvení a běžné restaurace na Brněnsku: případová studie
Adéla Kroupová -
Návrh marketingové kampaně pro restaurace rychlého občerstvení
Jiří Bujnoch -
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Michal Kubíček -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda -
Hospodaření restaurace rychlého občerstvení
Martin Hoffmann -
Personální řízení v síti restaurací rychlého občerstvení
Jan Kamiš