Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH) – Bc. David Vlk
Bc. David Vlk
Bakalářská práce
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)
Characteristics of Gastronomy Establishments Network in Central Bohemian Region ( district of Mladá Boleslav, villages and towns from B-CH)
Anotace:
Cílem této práce je zmapovat a charakterizovat síť gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, na území okresu Mladá Boleslav, konkrétně v městech a obcích od B do CH, dále vyhodnotit získaná data, vzájemně je porovnat a stanovit doporučení. Na základě osobního šetření byly zjišťovány informace o gastronomických zařízeních, nacházející se ve zkoumané lokalitě, podle předem stanovených kritérií …víceAbstract:
The goal of this dissertation is to map and characterize the network of catering establishments in the Central Bohemian Region, in the district of Mladá Boleslav, particularly in the towns and villages from B to CH, furthermore to evaluate collected data, compare them and determine recommendation. Obtained information about dining facilities located in the mentioned area is based on a personal survey …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13070/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Věra Vyhnisová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLK, David. \textit{Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/dg5u7x/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Volnočasové aktivity zaměstnanců a zaměstnankyň gastronomických podniků
Helena HORÁKOVÁ -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
Katarína Černajová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená