Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH) – Bc. David Vlk
Bc. David Vlk
Bachelor's thesis
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)
Characteristics of Gastronomy Establishments Network in Central Bohemian Region ( district of Mladá Boleslav, villages and towns from B-CH)
Abstract:
Cílem této práce je zmapovat a charakterizovat síť gastronomických provozoven ve Středočeském kraji, na území okresu Mladá Boleslav, konkrétně v městech a obcích od B do CH, dále vyhodnotit získaná data, vzájemně je porovnat a stanovit doporučení. Na základě osobního šetření byly zjišťovány informace o gastronomických zařízeních, nacházející se ve zkoumané lokalitě, podle předem stanovených kritérií …moreAbstract:
The goal of this dissertation is to map and characterize the network of catering establishments in the Central Bohemian Region, in the district of Mladá Boleslav, particularly in the towns and villages from B to CH, furthermore to evaluate collected data, compare them and determine recommendation. Obtained information about dining facilities located in the mentioned area is based on a personal survey …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13070/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Věra Vyhnisová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VLK, David. \textit{Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2015. Available from: https://theses.cz/id/dg5u7x/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Volnočasové aktivity zaměstnanců a zaměstnankyň gastronomických podniků
Helena HORÁKOVÁ -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
Katarína Černajová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená