Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování – Hana Kurková
Hana Kurková
Bachelor's thesis
Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování
Microbiological quality of bottled water depending on storage temperature
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá mikrobiologickou kvalitou balené vody v závislosti na podmínkách skladování. Jako dvě hlavní podmínky skladování, které mají vliv na mikrobiologickou kvalitu balené vody, byly stanoveny teplota a světlo.V práci jsou popsány balené vody a jejich legislativní požadavky. Sledovaly se mikrobiologické ukazatele pro zjištění kvality a nezávadnosti balené vody. Dále jsou v práci …viacAbstract:
Bachelor thesis is dealing with microbiological quality of bottled water depending on storage temperature. Temperature and light which have influence on microbiological quality of bottled water are stated as two main storage temperature.Bottled waters and their legislations are described in the thesis. Microbiological indexes of bottled water quality and safety were monitored. Furthermore, the thesis …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Šárka Musilová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KURKOVÁ, Hana. \textit{Mikrobiologická kvalita balené vody v závislosti na podmínkách skladování}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/dixiun/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
-
Escherichia coli a koliformní bakterie rezistentní k antimikrobiálním látkám na mléčných farmách v České republice
Monika Dolejská -
Problematika koliformních bakterií v pitných vodách
Veronika Frková -
Přežívání termotolerantních koliformních bakterií a E. coli během vermikompostování
Klára Stegbauerová -
Charakterizace kmenů Escherichia coli izolovaných z extraintestinálních infekcí
Petra Šišková -
Vliv obohacení medu vybranými bioaktivními látkami na jeho antimikrobiální aktivitu vůči Escherichia coli
Lucie ŠEBESTOVÁ -
Vliv zpracování medu na jeho antimikrobiální aktivitu u bakterie Escherichia coli
Kateřina ŠTEFANOVÁ -
Význam Escherichia coli a dalších enterobakterií v mikrobiotě kojenců
Kristýna Knobová
Názov
Vložil
Vložené
Práva