Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů – Petr Kasparek
Petr Kasparek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů
Abstract:
Absolventská práce se zaměřuje na hodnocení zdravé výživy a specifických druhů stravování. Hlavním kritériem hodnocení je zkoumání dostupnosti živin v průměrné stravě v některých průměrných dietách. V teoretické části práce jsem se soustředil na hodnocení potravin, obecně považovaných za zdravé, a jejich potenciální škodlivost pro lidský organismus. Dále se v této části objevuje evaluace několika druhů …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, ,CSc.
- Reader: Stanislav Ungr
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KASPAREK, Petr. \textit{Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Available from: https://theses.cz/id/dkbr5u/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.