Petr Kasparek

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů

Abstract:
Absolventská práce se zaměřuje na hodnocení zdravé výživy a specifických druhů stravování. Hlavním kritériem hodnocení je zkoumání dostupnosti živin v průměrné stravě v některých průměrných dietách. V teoretické části práce jsem se soustředil na hodnocení potravin, obecně považovaných za zdravé, a jejich potenciální škodlivost pro lidský organismus. Dále se v této části objevuje evaluace několika druhů …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, ,CSc.
  • Reader: Stanislav Ungr

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.