Tereza Zelinková

Bachelor's thesis

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky

Microorganisms contaminating heat-treated meat products
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá tématikou mikroorganismů kontaminujících tepelně opracované masné výrobky. První část se věnuje obecné charakteristice masných výrobků s následným zaměřením na produkty, které prošly tepelnou úpravou. Hlavní část práce obsahuje popis jednotlivých mikroorganismů, které patří mezi původce alimentární infekce a alimentární intoxikace. Jsou zde popsány z hlediska morfologie …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the topic of microorganisms contaminating heat-treated meat products. The first part is devoted to the general characteristics of meat products, followed by a focus on products that have undergone heat treatment. The main part of the thesis contains a description of individual microorganisms that are among the causative agents of alimentary infection and alimentary intoxication …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • Reader: Alena Saláková, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty