Tereza Zelinková

Bakalářská práce

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky

Microorganisms contaminating heat-treated meat products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tématikou mikroorganismů kontaminujících tepelně opracované masné výrobky. První část se věnuje obecné charakteristice masných výrobků s následným zaměřením na produkty, které prošly tepelnou úpravou. Hlavní část práce obsahuje popis jednotlivých mikroorganismů, které patří mezi původce alimentární infekce a alimentární intoxikace. Jsou zde popsány z hlediska morfologie …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the topic of microorganisms contaminating heat-treated meat products. The first part is devoted to the general characteristics of meat products, followed by a focus on products that have undergone heat treatment. The main part of the thesis contains a description of individual microorganisms that are among the causative agents of alimentary infection and alimentary intoxication …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
  • Oponent: Alena Saláková, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta