Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory – Bc. Jakub Peško
Bc. Jakub Peško
Master's thesis
Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory
Influence of commercially available yeasts on Frankovka modrá from VOC Modré Hory
Anotácia:
Diplomová práca sa zaoberá vplyvom komerčne dostupných kvasiniek na Frankovku modrú z VOC Modré Hory. V literárnej časti si predstavíme VOC Modré hory a všeobecne sa oboznámime s frankovkou modrou a jej výrobou v štýle ružového vína. Vysvetlíme pôsobenie kvasiniek a ich možnosti využitia pri výrobe vín. V prvej polovici experimentálnej časti sa nachádza stručný popis použitej suroviny, metodika experimentu …viacAbstract:
The diploma thesis deals with the influence of commercially available yeasts on frankovka modrá from VOC Modré Hory. In the literary part we will introduce VOC Modré Hory and also, we generally inform about Frankovka Modrá and its production in the style of rose wine. We will explain the acting of yeasts and its usage during wine production. In the first half of the experimental part there is a brief …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva