Charakteristika hospodaření ekologické farmy - přínosy a rizika konkrétního podnikatelského záměru – Bc. Veronika Holá
Bc. Veronika Holá
Diplomová práce
Charakteristika hospodaření ekologické farmy - přínosy a rizika konkrétního podnikatelského záměru
Characteristics of organic farming – benefits and risks of the specific business plan
Anotace:
Tématem této práce je Charakteristika hospodaření ekologické farmy - přínosy a rizika konkrétního podnikatelského záměru. V úvodní části se zabývám charakteristikou ekologického zemědělství a biopotravin. Dále jsou popsány marketingové strategie a plány ekologického zemědělství, posléze i ukázkové ekologické farmy na Vysočině. Další část se zaměřuje na rodinnou farmu Deblín věnující se produkcí bio …víceAbstract:
The topic of my work is Characteristics of organic farming-benefits and risks of the specific business plan. In the introduction, I speak about characteristics of organic agriculture and organic food. In the other part, I describe the marketing strategies, plans for organic farming and then also about the organic farms in the Vysocina region. Another section focus on the family farm called Ekofarma …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HOLÁ, Veronika. \textit{Charakteristika hospodaření ekologické farmy - přínosy a rizika konkrétního podnikatelského záměru}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/doyp5j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Lingvistická a translatologická analýza odborné terminologie z oblasti biotechnologie a ekologie zemědělství
Ivana Bečicová -
Ekologické zemědělství
Jan Oberreiter -
Ekologické zemědělství na Děčínsku
Lucie PRCHALOVÁ -
Strategická analýza the italians wine food a.s.
Magdaléna Petrová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Analýza Prague Food Festivalu a dalších aktivit s ním spojených
Radek Tuček -
Strategická analýza podniku KiK textil a Non-Food, s.r.o.
Bibiána Blažková -
Strategická analýza okolí společnosti Partner in Pet Food CZ s.r.o
Ioana Rusu
Název
Vložil
Vloženo
Práva