Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka – Vladimír HORKÝ
Vladimír HORKÝ
Bachelor's thesis
Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka
Active Substances in Beer and his Influence on Health.
Abstract:
Tématem mojí bakalářské práce je pivo a jeho vliv na lidské zdraví. Rád bych zde popsal stručně historii pivovarnictví, dále vlastní výrobu piva, nejznámější druhy piv a vliv piva na jednotlivé části těla, a také na psychiku. Výsledkem mojí bakalářské práce by mělo být zjištění toho, do jaké míry je pivo zdraví prospěšné, zdali vůbec.Abstract:
Topic of my bachelor Thesis is aktive Substance in Beer and his influence on Health. I would like to briefly describe History of beer, than Production of Beer, most important Kinds of Beer and influence on different Parts of Body and Psyche too. Result of my bachelor Thesis should be Detection how much Beer is healthy, if it is.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 8. 2011
Identifier:
21796
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
HORKÝ, Vladimír. Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Výroba piva s chráněným zeměpisným označením "České pivo" a piva vyráběného v EU
Tamara Dolníčková -
Vývoj spotřeby a výroby piva v ČR
Jan Bílý -
Nové možnosti a technologie ve výrobě piva
Kateřina Čechová -
Chmelařství a výroba piva jako součást marketingové politiky města Žatec
Dominik Ladýř -
Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva
Ondřej Hruška -
Domácí vaření piva jako současný fenomén (K problematice sepětí volnočasových aktivit se specifickými projevy kulinářství v České republice)
Tomáš Dostal -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK