Ondřej Hruška

Bakalářská práce

Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva

Influence of experience gastronomy on beer production
Anotace:
HRUŠKA, Ondřej. Vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. Bakalářská práce Vysoká škola hotelová. Praha: 2013 celkový počet stran: 71 Autor se v této práci zaměřuje na vliv zážitkové gastronomie na výrobu piva. V první řadě tedy rozvíjí, co vlastně zážitková gastronomie znamená, jak vznikla a jaký je její cíl. Zkoumá také podrobně výrobu piva, druhy piv a v neposlední řadě také jeho podávání. Díky …více
Abstract:
HRUŠKA, Ondřej. Influence of Experience Gastronomy on Beer production. Bachelor’s Dissertation The Institut of Hospitality Management. Prague: 2013 total number of pages: 71 The author in this paper focuses on the influence of experience gastronomy on beer production. First of all, is developing what it means gastronomical experiences, as created and on what its intention. It also explores in detail …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: Ing. Vladimír Filip

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze