Petr Havlíček

Bakalářská práce

Dvojí kvalita potravin v Česku a v Německu

Dual quality of food in Czech Republic and Germany
Anotace:
Práce se zabývá problematikou dvojí kvality potravin, a to konkrétně srovnáním kvality potravin, které se prodávají na trhu v Česku a v Německu. To bylo provedeno porovnáním složení deklarovaného na obalech potravinářských výrobků. U výrobků s rozdílným složením byl pak proveden senzorický test na vzorku respondentů, během kterého vybírali dle svých preferencí mezi českou a německou alternativou daného …více
Abstract:
The thesis deals with the issue of dual quality of food, namely by comparing the quality of food that is sold on the Czech market and German market. This was done by comparing the food labelling on the packaging of food products. For products with dual quality, a sensory analysis was performed on a group of respondents, during which they chose according to their preferences between the Czech and German …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 9. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 6. 2018
  • Vedoucí: Elvíra Čermáková
  • Oponent: Přemysl Průša

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73111

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu