Mgr. Monika ČERNÁ

Disertační práce

Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny

Nutritive value of potato tubers and factors affecting its changes
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 11. 2010
Identifikátor: 18842

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 12. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ČERNÁ, Monika. Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 11. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Doktorský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.