Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny – Mgr. Monika ČERNÁ
Mgr. Monika ČERNÁ
Disertační práce
Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny
Nutritive value of potato tubers and factors affecting its changes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 11. 2010
Identifikátor:
18842
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 12. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČERNÁ, Monika. Nutriční hodnota bramborových hlíz a vlivy působící na její změny. Zlín, 2010. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 01. 11. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáDoktorský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.