Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení – Bc. Eliška Krchovová
Bc. Eliška Krchovová
Master's thesis
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Business plan for a new hospitality venue
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo sestavit podnikatelský záměr pro nový podnikatelský subjekt Alfa – specializovanou bezlepkovou cukrárnu v Praze, včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizačního, technického a personálního zajištění, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. V teoreticko části čerpala autorka z tuzemské i zahraniční …moreAbstract:
The aim of the diploma thesis was to develop a business plan for a new business entity Alfa - a specialized gluten-free confectionery in Prague, including the implementation of relevant analyses, description of planned products, proposal of marketing strategy, proposal of organizational, technical and personnel, financial analysis and implementation plan. In the theoretical part, the author drew on …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/fsnqb/
Thesis defence
- Date of defence: 14. 6. 2022
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Martina Teremová -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
Barbora KORANDOVÁ -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková