Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení – Bc. Eliška Krchovová
Bc. Eliška Krchovová
Diplomová práce
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Business plan for a new hospitality venue
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo sestavit podnikatelský záměr pro nový podnikatelský subjekt Alfa – specializovanou bezlepkovou cukrárnu v Praze, včetně realizace příslušných analýz, popisu plánovaných produktů, návrhu marketingové strategie, návrhu organizačního, technického a personálního zajištění, zpracování finanční analýzy a implementačního plánu. V teoreticko části čerpala autorka z tuzemské i zahraniční …víceAbstract:
The aim of the diploma thesis was to develop a business plan for a new business entity Alfa - a specialized gluten-free confectionery in Prague, including the implementation of relevant analyses, description of planned products, proposal of marketing strategy, proposal of organizational, technical and personnel, financial analysis and implementation plan. In the theoretical part, the author drew on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/fsnqb/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRCHOVOVÁ, Eliška. \textit{Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/dt3kbz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
Martina Teremová -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
Barbora KORANDOVÁ -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková