Bc. Jana Böhmová
Diplomová práce
Šumivé víno Cava
Sparkling wine Cava
Anotace:
Jedním z cílů této diplomové práce bylo zpracovat veškeré dostupné informace o španělském šumivém vínu Cava. Jedná se o víno s chráněným označením původu, které smí být vyráběno pouze ve státem vymezených oblastech, z určitých odrůd a tradiční metodou výroby. Hlavním úkolem praktického experimentu bylo zjistit, zda se vliv jednotlivých oblastí, ze kterých vzorky vín pocházely, projeví ve výsledných …víceAbstract:
One of the goals of this diploma thesis was to process all available information about the Spanish sparkling wine Cava. It is a wine with a protected designation of origin, which may be produced only in areas defined by the state, from certain varieties and by the traditional method of production. The main task of the practical experiment was to find out whether the influence of individual areas from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Systém řízení kvality ve společnosti B a K production s. r. o., působící v průmyslovém odvětví
Ondřej Jedlička -
Wine Production and Viticulture in the Selected Region
Rastislav Škvarka -
Vliv kyslíku v procesu výroby šumivých vín
Nela Danková -
Cork waste for metal removal from aqueous solution
Daniel Cava Barrocal