Bc. Jana Böhmová

Diplomová práce

Šumivé víno Cava

Sparkling wine Cava
Anotace:
Jedním z cílů této diplomové práce bylo zpracovat veškeré dostupné informace o španělském šumivém vínu Cava. Jedná se o víno s chráněným označením původu, které smí být vyráběno pouze ve státem vymezených oblastech, z určitých odrůd a tradiční metodou výroby. Hlavním úkolem praktického experimentu bylo zjistit, zda se vliv jednotlivých oblastí, ze kterých vzorky vín pocházely, projeví ve výsledných …více
Abstract:
One of the goals of this diploma thesis was to process all available information about the Spanish sparkling wine Cava. It is a wine with a protected designation of origin, which may be produced only in areas defined by the state, from certain varieties and by the traditional method of production. The main task of the practical experiment was to find out whether the influence of individual areas from …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Kamil Prokeš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Vinohradnictví a vinařství