Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích – Bc. Michal Sukovský
Bc. Michal Sukovský
Bakalářská práce
Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích
Selected issues of personnel management in hotels and restaurants
Abstract:
The theme of this thesis is to define selected personnel management issues in hotels and restaurants. The work is divided into three chapters, the first being the theoretical definition of accommodation and catering facilities, followed by personnel management as such, company typology and selected problem within the teams. The second chapter deals with the analysis of the results of the own survey …víceAbstract:
Témou tejto práce je definovanie vybraných problémov personálneho riadenia v hoteloch a reštauráciách. Práca sa člení na tri kapitoly, pričom obsahom prvej je teoretické vymedzenie ubytovacích a stravovacích zariadení, následne personálnemu manažmentu ako takému, typológií podnikov a vybraným problémom v rámci tímov. Druhá kapitola sa venuje analýze výsledkov vlastného prieskumu vo vybranom ubytovacom …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/l2rts/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
- Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Oponent: Dr. Petr Krajáč, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SUKOVSKÝ, Michal. \textit{Vybrané problémy personálního řízení v hotelech a restauracích}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/dvfbf8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.