Mikrobiologické vlastnosti půdy po aplikaci přípravků N-Lock, Dithane a Polyversum – Bc. Klára Stejskalová
Bc. Klára Stejskalová
Diplomová práce
Mikrobiologické vlastnosti půdy po aplikaci přípravků N-Lock, Dithane a Polyversum
The microbiological properties of the soil after application of N-Lock, Dithane and Polyversum
Anotace:
V diplomové práci jsou popsány půdní, geologické, geomorfologické a klimatické poměry oblasti Nového Knína (Středočeský kraj; okres Příbram), kde byla řešena. Pěstovanou plodinou byla řepka olejná (Brassica napus), hybridní odrůda DK Exstorm. Jde o novou, stále více pěstovanou odrůdu. Je popsána agrotechnika, výhody a zápory hybridů, a jejich výnosy.Sledovány jsou mikrobiologické vlastnosti po aplikaci …víceAbstract:
The diploma thesis describes geological, geomorphological, climatic and soil conditions in the Central Bohemian region (district Příbram, locality Nový Knín).The crop grown in the area concerned was the oilseed rape (Brassica napus), the hybrid variety DK Exstorm, which is relatively young and increasingly grown. The conditions of its cultivation, advantages and disadvantages of hybrids and their yields …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lubomír Růžek, CSc.
- Oponent: David Bečka, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STEJSKALOVÁ, Klára. \textit{Mikrobiologické vlastnosti půdy po aplikaci přípravků N-Lock, Dithane a Polyversum}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/dwmks0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Technologie odpadů / Technologie zpracování a využití odpadů
Práce na příbuzné téma
-
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Mikrobiologické parametry hmyzu jako suroviny pro potravinářské využití
Petr Kouřil -
Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
Anna Jiránková -
Mikrobiologické parametry bezlepkového cukrářského provozu
Gabriela Poláčková -
Mikrobiologické parametry vody ze soukromých studní
Dorota Hanáková -
Mikrobiologické parametry potravinářských výrobků s přídavkem jedlého hmyzu
Adam Kovál -
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
Jaroslav Vávra
Název
Vložil
Vloženo
Práva