Julie Dušková
Bakalářská práce
Etické nakupování
Ethical purchasing
Anotace:
Tématem této závěrečné práce je analýza determinantů zákazníků při nákupů etických produktů, a to konkrétně lokálně vypěstovaného ovoce a zeleniny. Analýza se zaměřuje pouze na zákazníky jedné konkrétní farmy, její výsledky by však bylo možné shrnout pro okresy, ve kterých farma působí. Literární rešerše se zaměřuje na etickou spotřebu, ob- chodní partnerství Fair Trade a některé behaviorální teorie …víceAbstract:
The subject of this bachelor’s thesis is the analysis of the determinants of customers when buying ethical products, specifically locally grown fruits and vegetables. The analysis focuses only on the customers of one spe- cific farm, but its results could be summarized for the districts in which the farm operates. Literary research focuses on ethical consumption, Fair Trade partnerships, and some behavioral …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/dzs84/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2022
- Vedoucí: doc. Ing. Ondřej Částek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Radmila Štangová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Podniková ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vliv globalizované produkce potravin na chuťové preference spotřebitele
Martin Kulich -
Local food policies as drivers to innovate the Italian public sector
Bianca Minotti -
Social aspects of the demand for local food (case study on farmers’ markets)
Martin Staněk -
How to market a food truck
Pradeep Gangappa Kotihal -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera