Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie – Anna Hronová
Anna Hronová
Master's thesis
Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie
Consumer trends in healthy food market in context with pandemic situation
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá změnami spotřebitelského chování na trhu s potravinami během roku 2020. Cílem bylo určit trendy zdravých potravin, které byly během roku signifikantní. Následně jsou tyto trendy zasazeny do kontextu s děním ve společnosti. Práce se dělí na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je literární rešerše vycházející z české i světové literatury. Určení trendů proběhlo …moreAbstract:
This diploma thesis analyses changes in consumer behaviour in the food market during 2020. The aim was to determine the trends of healthy food, which were significant during the year. Subsequently, these trends are placed in the context along with social changes. The work is divided into two parts. The theoretical part is literary research based on Czech and world literature. Trends were determined …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Lucie Kvasničková Stanislavská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HRONOVÁ, Anna. \textit{Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2021. Available from: https://theses.cz/id/dxbb5d/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Business Administration
Theses on a related topic
-
Vliv pandemie na vzdělávací politiku (se zaměřením na sekundární stupeň)
Barbora Pisařovicová -
Vliv pandemie COVID-19 na oblast krizového řízení na území obce s rozšířenou působností Mariánské Lázně v období let 2020 - 2021
Valeriia Kharčenko -
Vliv pandemie na spotřebitelské chování v hotelnictví
Zuzana Nešetřilová -
Vliv pandemie na chování spotřebitele
Beáta Hynková -
Vliv pandemie COVID-19 na využívání digitálních technologií návštěvníky
Denisa Machová -
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
Andrea Jenšíková -
Vliv pandemie COVID-19 na MSP v cestovním ruchu/lázeňství
Linda Gütlingová -
Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu
Čerstvý Čerstvý
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights