Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie – Anna Hronová
Anna Hronová
Diplomová práce
Spotřebitelské trendy v oblasti zdravých potravin v kontextu pandemie
Consumer trends in healthy food market in context with pandemic situation
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá změnami spotřebitelského chování na trhu s potravinami během roku 2020. Cílem bylo určit trendy zdravých potravin, které byly během roku signifikantní. Následně jsou tyto trendy zasazeny do kontextu s děním ve společnosti. Práce se dělí na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je literární rešerše vycházející z české i světové literatury. Určení trendů proběhlo …víceAbstract:
This diploma thesis analyses changes in consumer behaviour in the food market during 2020. The aim was to determine the trends of healthy food, which were significant during the year. Subsequently, these trends are placed in the context along with social changes. The work is divided into two parts. The theoretical part is literary research based on Czech and world literature. Trends were determined …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Lucie Kvasničková Stanislavská, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pandemie na vzdělávací politiku (se zaměřením na sekundární stupeň)
Barbora Pisařovicová -
Vliv pandemie COVID-19 na oblast krizového řízení na území obce s rozšířenou působností Mariánské Lázně v období let 2020 - 2021
Valeriia Kharčenko -
Vliv pandemie na spotřebitelské chování v hotelnictví
Zuzana Nešetřilová -
Vliv pandemie na chování spotřebitele
Beáta Hynková -
Vliv pandemie COVID-19 na využívání digitálních technologií návštěvníky
Denisa Machová -
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
Andrea Jenšíková -
Vliv pandemie COVID-19 na MSP v cestovním ruchu/lázeňství
Linda Gütlingová -
Vliv pandemie na gastronomickou turitiku v oblastni znojemského regionu
Čerstvý Čerstvý
Název
Vložil
Vloženo
Práva