Karolína Vymyslická Mišíková

Bakalářská práce

GASTRONÓMIA PRI POTRAVINOVÝCH ALERGIÁCH

Anotace:
Bakalárska práca sa zameriava predovšetkým na gastronómiu v súvislosti s potravinovými alergiami, či intoleranciami. V teoretickej časti práce sú uvedené rozdiely a špecifikácie potravinovej alergie, intolerancie a pseudoalergie s následným zameraním na intoleranciu lepku, laktózy a histamínu. Ďalej sú zmienené symptómy potravinových intolerancii a sú dôkladne rozobraté najznámejšie potravinové alergény …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses mainly on gastronomy in connection with food allergies or intolerances. In the theoretical part of the thesis there are presented differences and specifications of food allergy, intolerance and pseudolaergy with a subsequent focus on gluten, lactose and histamine intolerance. Furthermore, the symptoms of food intolerances are mentioned and the most well-known food allergens …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.