Natálie Maliňáková

Bachelor's thesis

Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

Chocolate as the basis of modern confectionery
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je přiblížení a seznámení se nejen s historií čokolády, s plodinou, která nám dává hlavní surovinu pro výrobu čokolády, ale také s její nelehkou výrobou. Dalším cílem bylo se seznámit s hlavními druhy čokolády, s jejím složením a hlavním využitím čokolády v cukrařině.
Abstract:
The main purpose of this bachelor thesis is to describe history and production of chocolate, and to introduce cocoa beans as the basis of the chocolate. Other parts of the thesis are focused on basic kinds of chocolate, ingredients and the main utility in the confectionery.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2023
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Maliňáková, Natálie. Čokoláda jako základ moderní cukrařiny. Zlín, 2023. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe