Systém řízení bezpečnosti potravin podle normy ISO 22000 v distribuční firmě – Ivana Pečená
Ivana Pečená
Diplomová práce
Systém řízení bezpečnosti potravin podle normy ISO 22000 v distribuční firmě
Anotace:
Diplomová práce navazuje na problematiku řízení bezpečnosti potravin,které spadají do regulované sféry a dotýká se všech provozovatelů potravinářských podniků, kam lze zařadit i firmy zabývající se distribucí potravin - čertsvého ovoce a zeleniny. Podstatou práce je praktická aplikace požadavků nově vznikajícího standardu - normy ISO 22000 ve firmě, která se zabývá distribucí čerstvého ovoce a zeleniny …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 1. 2007
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/1854
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 2. 2007
- Vedoucí: Jaromír Veber
- Oponent: Venuše Benešová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/1854
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.