Bc. Antonín Puskarčík

Master's thesis

Vliv rozdílného dekokčního rmutování na kvalitu piva

Effect of different decoction mashing methods on beer quality
Anotácia:
Práce se zabývá vlivem jednormutového (postup A) a dvourmutového (postup B)rmutovacího postupu na kvalitu piva. Za účelem analýzy byla uvařena dvě piva ze stejnýchsurovin na pokusném minipivovaru. Piva se odlišovala pouze rmutovacím postupem, všeostatní bylo totožné.Analyzovány byly vzorky sladin odebrané přímo při rmutovacích postupech naklíčových teplotách a také vzorky piv vyrobených ze stejných …viac
Abstract:
The influence of single (Method A) and double (Method B) decoction mashing onbeer quality were compared. Two beers were made from the same raw materials onexperimental minibrewery. Beer differed in mashing process only.Samples of wort were collected directly during mashing processes at keytemperatures. Samples of beers produced from the same raw material in different breweriesalong Czech Republic …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Czech University of Life Sciences Prague

Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources

Master programme / odbor:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs

 
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses dzaub2 dzaub2/2
14. 4. 2017
Složky
Soubory
Mach, J.
15. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.