Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin – Barbora Vahalová
Barbora Vahalová
Bakalářská práce
Analýza kvality vybraných produktů ve výrobě potravin
Quality Analysis of Selected Products in the Food Production
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou jakosti výrobků v potravinářské firmě. V první části této práce jsou vymezeny základní pojmy systému managementu kvality. Tyto teoretické poznatky jsou dále uplatněny v další části. Praktická část se skládá z charakteristiky vybraného podniku a rozboru dvou konkrétních výrobků, u kterých byl zjištěn vysoký počet reklamací. Cílem této práce je navrhnout vhodná řešení …víceAbstract:
The bachelor's thesis focuses on the analysis of product quality in a food company. The first part of this thesis defines the basic concepts of the quality management system. These theoretical findings are further applied in the next section. The practical part describes the selected company and analyzes two specific products wherein a high number of complaints was found. The aim of this thesis is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2021
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/143256
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedoucí: Pavel Blecharz
- Oponent: Lída Škrobánková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky
Katarína Vezérová -
Vývoj a současný stav trhu práce v zemědělství a v potravinářství na území okresu Přerov
Filip Jadlovský -
Management jakosti v potravinářství
Jiří Papst -
ISO 9001: Příležitost nebo hrozba
Ivan Zaťko -
Analýza vybraného pracoviště se zaměřením na návrh implementace systému řízení kvality dle ISO 9001:2015
Jan Kaňovský -
Analýza požadavků normy ISO 9001 u prodejce motocyklů
Karel Král -
Analýza plnění požadavků normy ISO 9001 v Recyplast CZ s. r. o.
Alexandra Schmidtová