Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS – Anna Tejbusová
Anna Tejbusová
Bachelor's thesis
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
Organic food - trend in gastronomy as a normal part of lifestyle LOHAS
Abstract:
Bachelor’s dissertation is dealing with definitions of organic and organic food, about their use in gastronomy, characteristics of nutritional directions and lifestyles and clarifying LOHAS lifestyle. In the analytical part based on internet survey, is compared the relationship of czech, slovakian and austrian consumers to organic food and alternative lifestyles. In the projection part the author expresses …moreAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá vymedzením pojmov bio a biopotravín, ich využitiu v gastronómii, charakteristikou výživových smerov a životných štýlov a vyjasneniu životného štýlu LOHAS. V analytickej časti na základe internetového dotazovania porovnáva vzťahy českých, slovenských a rakúskych spotrebiteľov ku biopotravinám a alternatívnym životným štýlom. V návrhovej časti sa autor vyjadrí subjektívne …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 8. 2014
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Životní styl bio, koncepce zdraví a konzumerismus
Pavla KRÁLÍKOVÁ -
Životní styl bio, koncepce zdraví a konzumerismus
Pavla KRÁLÍKOVÁ -
BIO - móda nebo životní styl?
Ivana HRSTKOVÁ -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
Mezigenerační názory na životní styl v seniorském věku
Libor MATOUŠ -
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
Klára Culková -
Životní styl vysokoškolských studentů
Tomáš KŮRA -
Zdravý životní styl mládeže do 18 let
Lucie Kowalska