Barbora Mátlová

Bakalářská práce

Specifika hodnototvorných procesů v potravinářském odvětví

Anotace:
Bakalářská práce předkládá postup a výpočty specifik hodnototvorných procesů v potravinářském odvětví za účelem snížení cen jednotlivých vyráběných bioproduktů a také snahy pokusit se dosáhnout konkurenční výhody. Na trh s potravinami se v poslední době čím dál více dostávají rostlinná mléka a zdravá strava a doplňky, kterými mohou být například ořechová másla. Základem tohoto výzkumu byla analýza …více
Abstract:
The bachelor's thesis presents the procedure and calculations of the specifics of value-creating processes in the food industry in order to reduce the prices of individual produced organic products and also to try to achieve a competitive advantage. Recently, more and more vegetable milks and healthy food and supplements, such as nut butters, have entered the food market. The basis of this research …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Milan Talíř
  • Oponent: Ing. Jana Jirkalová, DiS.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích