Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území – Bc. Klára Prouzová
Bc. Klára Prouzová
Bakalářská práce
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
Product and service quality of restaurants serving Hispanic cuisine in a selected region
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zhodnotit a analyzovat kvalitu nabídky a služeb restaurací nabízejících mexickou kuchyni. Dalším z cílů bylo porovnat nabídku pokrmů a zhodnotit, zda se jedná o pravé mexické pokrmy. K výsledkům mé bakalářské práce jsem zvolila kvalitativní metodu mystery shopping, který obsahoval důležité otázky týkající se kvality poskytovaných služeb a nabídky vybraných restauračních zařízení …víceAbstract:
The main aim of this bachelor’s dissertation is to evaluate and analyze quality of product and service of restaurants serving Mexican cuisine in a selected region. Another aim was to compare the menu and evaluate whether it is a real Mexican dish. For the results of my bachelor's dissertation, I chose a qualitative method of mystery shopping, which included important questions regarding the quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/hviam/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Mgr. Jiří Holub, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Romana Kratochvílová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROUZOVÁ, Klára. \textit{Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/e1fmt7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Veronika Lorenzová -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
Klára Ouředníková -
Plán marketingové komunikace pro mexickou restauraci La Paz
Veronika Zálešáková -
Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
Klaudia Dorová -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
Dominik Zadražil -
Bezpečnost v Mexiku: případová studie Mexico City
Kamila Hanáčková -
Efektivnost hospodaření MČ Praha 10 s nemovitým majetkem
Jiří Jaroš -
Marketingová organizace Prague City Tourism a její podíl na rozvoji cestovního ruchu v Praze
Anastasiia Lukiianchuk