Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby – Markéta Pirunčíková
Markéta Pirunčíková
Bachelor's thesis
Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby
Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu.Abstract:
The bachelor thesis deals with eggs and their processing into egg masses, which are used in the food industry and gastronomy. The first part of the thesis focuses on the chemical composition of an egg and its basic properties. The second part deals with the issue of egg industrial processing to eggs masses and thein usage in a food industry.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PIRUNČÍKOVÁ, Markéta. \textit{Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/e34eu1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Pirunčíková, Markéta. Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
Ladislav Linek -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Vliv výživy slepic na oxidační stabilitu vajec
Ellen Novotná -
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
Hana Krišová -
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
Martin Doležal -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Kvalita vajec v závislosti na genotypu a věku nosnic
Pavlína Antošová -
Kvalita vajec bělovaječných a hnědovaječných slepic v závislosti na jejich věku
Ladislav Linek