Markéta Pirunčíková

Bachelor's thesis

Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby

Industrial Processing of Eggs and Utilization of Eggs Masses in Food Production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá vejci a jejich zpracováním na vaječné hmoty, které se využívají v potravinářském průmyslu a gastronomii. První část práce se zaměřuje na chemické složení vejce a jeho základní vlastnosti. Druhá část se zabývá problematikou průmyslového zpracovávání vajec na vaječné hmoty a využitím těchto vaječných hmot v průmyslu.
Abstract:
The bachelor thesis deals with eggs and their processing into egg masses, which are used in the food industry and gastronomy. The first part of the thesis focuses on the chemical composition of an egg and its basic properties. The second part deals with the issue of egg industrial processing to eggs masses and thein usage in a food industry.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2018

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Pirunčíková, Markéta. Průmyslové zpracování vajec a využití vaječných hmot do potravinářské výroby. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies