Použití molekulárně biologické metody LAMP v potravinářství. – Bc. Kateřina Loupancová
Bc. Kateřina Loupancová
Master's thesis
Použití molekulárně biologické metody LAMP v potravinářství.
Use of the molecular biological LAMP method in the food industry.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LOUPANCOVÁ, Kateřina. \textit{Použití molekulárně biologické metody LAMP v potravinářství.}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/e3y7on/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.