Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost – Bc. Lucia Gejdošová
Bc. Lucia Gejdošová
Diplomová práce
Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost
Influence of the type of farming and culinary fish processing on nutritional and sensory quality
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GEJDOŠOVÁ, Lucia. \textit{Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/e6oi4k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.